Laser Oslo

Filler Behandling – Komplett Guide i 2022 – Velbehag

Innhold

Visste du at tydelige tegn på aldring kan komme av volum-tap? Når ansiktsvevet tynner ut, kommer det gjerne frem linjer rundt nese, munn og kinn-parti. Med filler kan man erstatte volum-tap ved at rynker jevnes ut og lepper får gjenopprettet fylde og struktur. Under kan du lese om alt du trenger å vite om filler-behandling.  

 

Hva er filler?

En filler er en romoppfyllende gelé som injiseres i huden. Avhengig av området som injiseres, reduserer filler blant annet rynker, gir fyldigere lepper og former kinnbein og hake. Årsaken til dette er at stoffene som fyller ut huden fra innsiden minsker når vi blir eldre. Dette skaper rynker, som kan behandles effektivt ved at området under rynkene fylles opp ved hjelp av en filler. Hos Velbehag behandler vi blant annet lepper, kjeve, kinnbein, hud under øyne (tear trough) og nasolabial linjer (rynkene som løper fra hver side av nesen og ned mot munnen) med filler.

 

Hvordan vil Filler hjelpe meg?

Filler vil gi umiddelbare estetiske resultater og effekten er synlig øyeblikkelig. Dette er en alternativ behandling som er mindre omfattende enn tradisjonell kosmetisk kirurgi, som gjør at du ikke trenger å sykemelde deg i etterkant av behandlingen. Filler-behandling kan blant annet hjelpe deg med:

 

 • Hudforyngelse
 • Oppstramming og gjenskaping av volum i ansikt
 • Dine naturlige skjønnhetstrekk blir fremhevet

Hvordan fungerer filler, og hva er det laget av?

En filler er en kunstig fremstilt, steril legemiddelklassifisert gelé som injiseres i huden for å fylle ut vevet i huden. Filleren inneholder hyaluronsyre, et stoff som allerede finnes naturlig i kroppen. Dette er et sukkerkompleks som blant annet produseres i hud og brusk hos dyr og mennesker. I huden fyller det tomrommet mellom et nettverk av små kollagen- og elastintråder, i tillegg til at det trekker til seg og binder fuktighet i huden. Hyaluronsyren spiller en viktig rolle i hudens vannbindende evne, som gjør den strammere og fastere. Hos Velbehag bruker vi ikke-animalsk hyaluronsyre. 

 

Å velge Filler type – hvilken Filler trenger jeg?

Fillere hører til den ikke-kirurgiske kategorien hudfyllstoffer. Dette sprøytes i huden for å jevne ut linjer i ansiktet, markere munnvikene og fylle hulrom som kinn og hake. Eksempler på slike produkter er Restylane, Bio-Alcamid, Juvederm, Revolax, Bellotero, Hydrafil, Hylaform, Radiesse og Silskin. Produktene har ulike fyllstoff med ulike formål. Hos Velbehag bruker vi fillers fra Restylane, Teosyal, Bellotero og Revolax, da disse har ulike fillers til hvert sitt behandlingsområde, som lepper, partiet under øynene, rynker, volumbygging eller fukt.

 

I valget mellom fillers er dette noe som gjøres i konsultasjon, enten med vår kosmetiske sykepleier eller vår ansvarlige lege. Her vurderes det hvilken filler som passer til området som skal injiseres, ut ifra utgangspunkt og ønsket resultat. Hos Velbehag er vi opptatt av å gi deg den beste behandlingen i trygge omgivelser. Vi driver ut fra strenge medisinskfaglige kriterier, og praktiserer derfor alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger, for din trygghet.

 

Forventninger til Filler behandling

Du trenger ikke å gjøre noen spesielle forberedelser før filler-behandlingen. I forkant av behandlingen skal du gjennom en konsultasjon for informasjon og planlegging. Du vil få et anbefalt behandlingsforløp med en plan i forhold til påfyll av filler i etterkant. Alt dette avhenger av dine ønsker og behov for behandlingen, i samråd med sykepleier eller lege.

 

Under Filler behandling

Du vil bli godt tatt imot av vår kosmetiske sykepleier som skal utføre injiseringen. Behandlingen er i gang når sykepleieren sprøyter inn fyllstoffet i serier av små injeksjoner. Området blir massert forsiktig under prosedyren, for å spre stoffet utover. Selve behandlingen tar mellom 15 til 30 minutter. Vi bruker bedøvelse i forkant av behandlingen. 

 

Etter Filler behandling

Du kan forvente en liten hevelse og ømhet på innsprøytnings-stedet i 2 til 4 dager etter behandlingen. I tillegg kan huden bli litt rød. Filler er som tidligere nevnt en ikke-kirurgisk metode, som gjør at du kan gå tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen. Utover dette er det noen få forhåndsregler som gjelder etter behandlingen:

 

 • Unngå å ta på behandlingsområdet eller bruk makeup i timene etter behandling
 • Unngå trening, aktiv soling, badstue, bading og sterk kulde i 24 timer etter behandlingen. Dette er på grunn av både infeksjonsfare og mulighet for hevelse.
 • Vi anbefaler ikke alkohol det første døgnet etter behandling.

 

Hvor lenge varer Filleren?

Du vil øyeblikkelig kunne se resultater etter behandlingen. Hvor godt resultatet blir og hvor lenge effekten varer, avhenger av din hudtype, ansiktsstruktur, alder og livsstil, i tillegg til hvilket område filleren ble brukt på. Endelig resultat kommer 2-3 uker etter behandlingen. Da har all hevelse gått bort, og filleren har lagt seg fint i vevet. Filler-behandling er ikke en permanent prosedyre, og effekten vil vare mellom 6 til 18 måneder. Dette vil være avhengig av hvilken hudtype du har og sirkulasjonen i huden. Det vil være nødvendig med oppfølgingsbehandling med jevne mellomrom.

Prisoversikt Filler 

 • Filler 0,5 ml – Eksempel lepper, kinnben eller hake – 1800kr
 • Filler 0,7 ml – Eksempel lepper, kinnben eller hake – 2500kr
 • Filler 1 ml – Eksempel lepper, kinnben eller hake – 2900kr
 • Minilift filler- 3 ml – Velg mellom flere områder – 7990kr
 • Tear trough (filler under øynene) – 4200kr
 • Hylase- fjerning av gammel filler – 1200kr
 • Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier (gratis) 

Filler hos Velbehag 

Du kan finne mer informasjon om Filler og andre medisinske behandlinger på våre nettsider. Vi er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og henvendelser, som kan gjøres gjennom: 

 • Facebook & Instagram ( @velbehagklinikk )
 • Mail (info@velbehagklinikk.no)
 • Telefon til klinikken: 923 72 217
 • Chat på vår nettside  


Velkommen til oss! 

Se våre flotte behandlinger
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg: