Laser Oslo

Dermapen Behandling – Hva er Dette? – Velbehag

Innhold

dermapen

Dermapen behandling – hva er dette?

Ønsker du å redusere rynker og linjer, få en yngre og fastere hud og oppnå synlig hudforbedring? Med Dermapen får du alt dette, helt uten kirurgiske inngrep. Under kan du lese alt du trenger å vite om innovative Dermapen.

 

Hva er Dermapen?

Dermapen er en avansert form for microneedling, ved at den lager en kontrollert skade i huden med mikroskopiske nåler. Når huden tror den er skadet, vil den frigjøre veksthormoner, som fører til at kollagenproduksjonen settes i gang og huden fornyes. Dermapen skiller seg ut fra andre aktører på markedet ved at den er mer skånsom og mindre smertefull, uten bieffekter og nedetid. I tillegg brukes det engangsnåler som gjør den helt steril.

Dermapen Behandling
Dermapen Behandling

 

Hva er fordelene med Dermapen?

Dermapen har svært god dokumentert effekt, og kan skape hudforbedring hos alle hudtyper og hudtilstander. Dermapen har god virkning på blant annet:

 • Acne
 • Arr
 • Uren hud
 • Slapp og solskadet hud
 • Linjer, rynker, store porer
 • Pigmentflekker
 • Fet, oljete hud
 • Brannskader
 • Grov hudstruktur
 • Strekkmerker
 • Pigmentering, hyperpigmentering
 • Rosacea
 • Alopecia (hårtap)

 

Med andre ord har Dermapen utallige muligheter for å skape hudforbedring, avhengig av kundens behov og ønsker om resultat. Dermapen er allsidig ved at den kan behandle alt fra alvorlige hudtilstander til normale tilfeller dersom man ønsker litt ekstra glød i hverdagen. Studier viser i tillegg at hudsykdommer og betent acne-hud kan henge sammen med depresjon. Dermapen kan i disse tilfellene ha positiv effekt for psyken, ved å redusere vond og sår hud. Den jobber blant annet bra på acne-hud fordi den tilfører oksygen ned i huden der bakterien ligger.

 

Dermapen – før og etter 

Hvordan fungerer Dermapen behandling?

Dersom du lurer på om Dermapen kunne vært noe for deg, kan du få gratis konsultasjon med kosmetisk sykepleier eller hudterapeut i vår klinikk. Du vil da få all informasjon du trenger i forhold til behandlingen, tilpasset deg og din hud.

 

Under får du oversikt over Dermapen-behandlingen, steg for steg:

 

1. Forberedelse

Du trenger ikke å gjøre noen spesielle forberedelser i forkant av Dermapen-behandling. Det er likevel viktig at huden din er frisk, at den ikke er solbrent eller nylig har blitt behandlet med sterke syreprodukter eller kortisonkremer. Vi gjør også oppmerksom på at det ikke er alle som kan ha Dermapen:

 • Dersom du er gravid eller ammer
 • Har betennelse eller infeksjon i huden
 • Har eksem, herpes eller keloider
 • Har ustabil diabetes
 • Har hudkreft i området
 • Dersom du bruker isotretinoine eller har hatt cellegift siste 6 måneder

  

2. Selve behandlingen

Under Dermapen-behandlingen brukes 12 sterile engangsnåler som skaper opp mot 1300 mikrokanaler i huden per sekund. Det tas i bruk aktive virkestoffer med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet. De er basert på naturlige stoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Disse aktiverer hudens egne celler og kollagen til regenerering og vil på den måten jobbe mot best mulig hudforbedring.

 

 Det er minimalt av ubehag, men dette varierer mellom hver kunde. Dette handler blant annet om lengden av nålhodet som skal brukes på huden, og hvor dypt ned den skal gå. Du vil bli tilbydd bedøvelse i forkant av behandlingen dersom du ønsker dette. Du må da vente i 30 minutter for å la bedøvelsen virke på huden. Selve behandlingen tar rundt 45 til 90 minutter, avhengig av hvilke områder som skal behandles og om man ønsker en kombinasjonsbehandling med peeling. Dette vil i så fall bli avtalt i forkant av behandlingen.

 

3. Etter behandling

Det er vanlig å oppleve noe rødhet i ansiktet i 12 til 48 timer etter behandlingen. Det er generelt lite nedetid (flassing) i etterkant, og man kan gå tilbake til daglige aktiviteter etter behandlingen. I tiden etter første behandling vil du kunne se synlig hudforbedring umiddelbart. Huden vil i tillegg fortsette å forbedres i over 6 til 12 måneder etter fullført behandling. Det vil ha ekstra effekt dersom man kombinerer flere Dermapen-behandlinger og bruker anbefalte hjemmeprodukter. Grunnen til dette er at Dermapen gjør at huden absorberer produkter og flere behandlinger langt mer effektivt, og vil da bygge opp en friskere og glattere hud over tid.

 

Du vil få alle råd og anbefalinger fra vår kosmetiske sykepleier og hudterapaut om hva du bør gjøre i tiden etter behandling, tilpasset din hud og dine behov. For optimal hudforbedring anbefales 3-5 behandlinger med Dermapen, avhengig av huden og dens tilstand.


Er Dermapen det samme som microneedling?

Det er flere som lurer på om Dermapen er det samme som microneedling. Dermapen går under kategorien microneedling. Microneedling er en kosmetisk prosedyre som innebærer bruk av mikronåler, dermarolling eller hudnåling. Dermapen er derimot en avansert, fraksjonert og automatisert form for microneedling. Det er i dag den mest populære formen for microneedling som utføres over hele verden. Dermapen skiller seg ut fra andre microneedling-metoder ved at den er mer skånsom og mindre smertefull. Den er dermed en tryggere og mer komfortabel behandling som kan tilpasses ulike hudtilstander.

 

Gjør Dermapen behandling vondt?

I utgangspunktet ikke. Dette varierer fra kunde til kunde og hvilken type hud man har. Dette handler også om lengden av nålhodet som skal brukes på huden, og hvor dypt ned den skal gå for å oppnå riktig effekt. Våre kunder vil alltid få tilbud om bedøvelse dersom man ønsker det, og da er behandlingen tilnærmet smertefri. Utover dette har Dermapen gode dokumenterte resultater, og går for å være den mest skånsomme og trygge aktøren på dette markedet.

 

 Hvor mye koster en Dermapen behandling?

Under får du oversikt over våre priser på Dermapen. Vær oppmerksom på at prisene reduseres under kampanjer.

 

 • Ansikt: 2400 kr – Kur med tre behandlinger: 6400 kr
 • Ansikt + hals: 3000 kr – Kur med tre behandlinger: 8000 kr
 • Ansikt + hals + bryst: 3400 kr – Kur med tre behandlinger: 9000 kr
 • Dermapen + kjemisk peel: 3000 kr

 

Hvor kan jeg få Dermapen behandling?

Vi tilbyr Dermapen behandling hos Velbehag medisinsk hudklinikk. Her vil du bli godt tatt imot av vår kosmetiske sykepleier eller hudpleier, som vil gi deg den beste behandlingen i trygge omgivelser. Vi i Velbehag er opptatt av å bevare dine naturlige skjønnhetstrekk, og vil alltid rette oss etter dine behov og ønsker. Du vil samtidig få god oppfølging med råd og anbefalinger, tilpasset deg og din hud.

Se våre flotte behandlinger
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg: