Om oss

Vi ønsker å skape gode opplevelser hos våre kunder gjennom ulike behandlinger innen laser, hud og injeksjoner. Hos Velbehag kan du føle deg trygg i omgivelser fyllt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet.

Adresse
Kontakt

Daglig leder & gründer

Sara Aasen

Autorisert sykepleier, sertifisert laserteknikker og injeksjons-sykepleier.

Sara Aasen er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier med spesialisering innen hud, laser og injeksjonsbehandlinger. Hun har tatt sin videreutdanning ved Amabilis akademiet og blitt kurset av Dr. Devgan, Dr. Kay og Dr. Surek i New York i 2019.

Saras visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og naturlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som Sara utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker.

Målet med behandlingene er å gi pasientene en ny glød og selvtillit-boost. For Sara er det ekstremt viktig å holde seg oppdatert innen fagfeltet, og hun vil derfor stadig delta på nye kurs og seminarer. Hun har en dyp forståelse for kroppens anatomi, og er kurset i eventuelle komplikasjoner og behandling dersom noe uønsket skulle oppstå.

Møt Velbehag

Vi er opptatt av å gi deg den beste behandlingen, i trygge omgivelser.

Derfor har vi alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger

Laserterapeut

Mishe

Mishes visjon er å skape en god og trygg kundeopplevelse. Hun har tatt sin utdanning som hjelpepleier i Stockholm, Sverige. Der har hun bodd store deler av livet. Mishe elsker alt innen skjønnhet og velvære. Hun er kurset i laser, vippeløft og brynslaminering. Mishe er en sprudlende dame med masse energi. Her kan du være trygg på å få de beste tips og råd.

Hudterapeut

Valdis

Valdis er utdannet hudterapeut. Hun har stor kunnskap og lidenskap for faget. Valdis kommer fra Island, men har bodd store deler av livet i Norge. Behandlingene Valdis utfører gir velvære, avslappning og forbedring i din hudhelse. På behandlingsmenyen står alt fra massasje og fotpleie til mer avanserte behandlinger som Dermapen og medisinsk peeling.

Innholdsskaper

Guro

Mishes visjon er å skape en god og trygg kundeopplevelse. Hun har tatt sin utdanning som hjelpepleier i Stockholm, Sverige. Der har hun bodd store deler av livet. Mishe elsker alt innen skjønnhet og velvære. Hun er kurset i laser, vippeløft og brynslaminering. Mishe er en sprudlende dame med masse energi. Her kan du være trygg på å få de beste tips og råd.

Assistent

Mille

Mille er vår skjønne assistent. Hun er ansvarlig for resepsjonen og hjelper deg gjerne med spørsmål omkring våre behandlinger, og ekspedering av produkter eller gavekort. Mille er ekspert på sosiale medier og bidrar med flotte videoer og bilder til Velbehags platformer. 

Laserterapeut

Laila

Lailas visjon er å gi kunden en opplevelse av å bli hørt og at du som kunde sitter igjen med en god opplevelse. I bunn er Laila utdannet hjelpepleier og har viderutdannet seg innen laser, hud og skjønnhets behandlinger. Hun er spesialist på laser, og har stor kunnskap til våre medisinske hudpleieserier.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Sara

Saras visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som Sara utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker.

Spørsmål og svar om Velbehag

Hva er Velbehag medisinsk hudklinikk? 

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand sentrum. Vi tilbyr behandlinger innen laser, injeksjoner, hudpleie og velvære. Velbehag er opptatt av å bevare dine naturlige skjønnhetstrekk og gi deg den beste kundeopplevelsen i trygge omgivelser. Vi driver ut fra strenge medisinskfaglige kriterier, og praktiserer alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger – for din trygghet. 


Hva tilbyr Velbehag?

Velbehag tilbyr en mengde skjønnhetsbehandlinger innen hudpleie, injeksjoner, laser, fotpleie, massasje, vipper og bryn. Vi tilbyr variasjoner innen disse kategoriene slik at våre kunder kan velge det de selv ønsker og har behov for. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger tilpasset deg og din situasjon. 


Hvor er Velbehag medisinsk hudklinikk? 

Vi holder til i Kirkegata 26 i Kristiansand sentrum. Det er gode buss- og parkeringsmuligheter i nærheten av klinikken. 


Hvordan booker jeg time hos Velbehag? 

Du kan booke time hos oss via vår nettside, eller ta kontakt på telefon eller e-post: 

 

Hvilken kompetanse har Velbehag?

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk jobber det både kosmetisk sykepleier, laserterapeuter og hudterapeuter med erfaring og kompetanse i sitt fag. Vi har også en ansvarlig lege i klinikken, Dr. Bjerkan, som det gjennomføres digital konsultasjon med dersom du skal ta en behandling med btx eller fettfjerning. Vi ønsker å gi våre kunder den beste opplevelsen i trygge omgivelser hos Velbehag. 

Selger Velbehag noe annet enn skjønnhetsbehandlinger? 

Velbehag tilbyr en mengde hudpleie-produkter og diffusere med eteriske oljer i sin klinikk, for kunder som ønsker produkter til hjemmebruk. Å bruke riktige produkter hjemme vil gi deg maksimalt utbytte i din hudpleierutine! 


Hva gjør jeg dersom jeg er nysgjerrig på behandlinger hos Velbehag? 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre med det du trenger. Vi kan for eksempel hjelpe deg med valg av produkter og behandlinger etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr også gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier. Du får tak i oss på: